NEDAP ONS

Ons is het ECD van Nedap Healthcare en wordt gebruikt door 80.000 zorgprofessionals. Nedap certificeert derde partijen die vervolgens de zorginstellingen begeleiden bij de implementatie van Ons. Furore is sinds 2014 business partner van Nedap Healthcare en kan u ondersteunen bij de implementatie van Ons. Dit doen wij als onafhankelijk dienstverlener. Wij begeleiden volledige implementatietrajecten, maar ook delen hiervan. Naast Ons hebben we in de Care ook veel ervaring met de ECD’s MijnCaress, MijnQuarant en xCare.

 

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als pragmatisch. Wij gebruiken onze kennis en ervaring uit voorgaande implementatieprojecten, maar werken niet met een standaard projectplan. Want elke zorginstelling is anders. Door goed aan te sluiten op specifieke behoeften van een organisatie en het gewenste tempo, verhoog je de slagingskans van de implementatie.

 

Al onze implementatieconsultants kunnen Ons volledig implementeren. Hierdoor heeft u als zorginstelling met slechts een of twee medewerkers van Furore te maken. Zij kunnen u gedurende het gehele implementatietraject begeleiden en u optimaal adviseren over de verschillende onderdelen van Ons en de samenhang hiertussen. Dit zorgt voor eenduidige communicatie en maximale kennis bij onze implementatieconsultant over het gehele traject.

 

Op basis van onze jarenlange ervaring met verschillende soorten implementatietrajecten zijn we goed in staat om vooraf een inschatting te maken van de doorlooptijd en de inzet van Furore. Zo komt u gedurende het traject niet voor verrassingen te staan.Wil je meer weten implementatietrajecten in de Care?
Bel Gijs Vanstreels
+31 20 346 71 71