Over ons

ICT-kenner in Zorg en Wetenschap

Als onafhankelijke partij adviseren en implementeren wij uit het meest actuele aanbod software. Veel van onze collega’s komen uit de praktijk. Ze spreken uw taal. Maar het belangrijkste is de drive waaraan u ons herkent: u helpen goede zorg dichterbij te brengen. Betaalbaar. Bereikbaar. 

 

Furore werkt ruim 25 jaar als ICT-specialist in de gezondheidszorg en de wetenschap. Onze opdrachtgevers zijn ziekenhuizen en onderzoeksfinanciers. Wij kennen de EPD’s in de Nederlandse markt en combineren technische kennis met kennis van zorgprocessen en wet- en regelgeving. Wij hebben een onafhankelijke positie en werken uitsluitend in opdracht van de zorginstelling als counterpart van de leverancier. We adviseren, we begeleiden en – belangrijkst – we bouwen.

  

Vakmanschap en plezier

De bedrijfscultuur bij Furore is informeel en open, een bedrijf waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Medewerkers denken voortdurend na over nieuwe oplossingen, of ze doen suggesties om een bestaand project te verbeteren. Hierdoor blijf je betrokken bij de organisatie en het product, terwijl je zelf doorgroeit. Als je de bedrijfscultuur bij Furore heel kort moet samenvatten, dan kan dat in twee woorden: vakmanschap en plezier.

 

Onze mensen

Professionals met een groot hart voor Zorg en WetenschapArthur Reekers
Arthur Reekers | Implementatieconsultant
Anne-Sophie Bronzwaer
Anne-Sophie Bronzwaer | Implementatieconsultant
Ardon Toonstra
Ardon Toonstra | FHIR-consultant
Alexander Ruber
Alexander Ruber | Implementatieconsultant
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkeling