Epic - Dienstverlening

Furore ondersteunt ziekenhuizen bij de implementatie, inrichting, training, het testen, de livegang en optimalisatie van het Epic EPD. Ons uitgangspunt is altijd de zorgverlener en patiënt optimaal te faciliteren binnen de zorgprocessen. Furore heeft de afgelopen jaren diverse projecten gedaan bij alle Epic-ziekenhuizen in Nederland binnen diverse applicaties en binnen project en programma management.

 Epic Consultancy

Media

Epic consultancy

Furore beschikt over een sterk team van gecertificeerde Epic-consultants, dat u kan ondersteunen bij de implementatie en inrichting van Epic en de bijbehorende eindgebruikertrainingen. Onze consultants hebben hun kennis en ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen in Nederland en Amerika.

 

Koppelingen

Bij de inrichting van Epic wordt gekeken naar gewenste koppelingen tussen de verschillende systemen in het ziekenhuis. Furore ontwerpt en bouwt deze koppelingen op basis van internationale standaarden voor berichtuitwisseling in de zorg, zoals de nieuwste HL7-standaard FHIR.

 

Onderhoud van bestaande systemen tijdens implementatie

Naast de implementatie van Epic kunnen onze consultants gedurende het traject ook uw bestaand systeem in de lucht houden. Hierdoor hebben uw applicatiebeheerders hun handen vrij en kunnen zij zich volledig richten op het trainen in Epic.

 

Medical Intelligence en BI

Furore ondersteunt ziekenhuizen bij het verzamelen en ontsluiten van klinische gegevens, bij het modelleren op basis van standaarden en bij de vertaling naar rapportages en andere vormen van overzichten.

Meer weten over dit onderwerp?
Bel Myra de Swart
+31 20 346 71 71