ChipSoft EZIS/HiX - Dienstverlening

De dienstverlening van Furore aan ziekenhuizen die het ZIS-EPD van ChipSoft gebruiken, is gericht op optimaal gebruik van EZIS / HiX. Wij doen dit op een onafhankelijke manier, met gedetailleerde kennis van de systemen, de organisatie en de werkwijze van ChipSoft. Wij helpen zowel bij de go-live, als bij de optimalisatie en projecten na de go-live. De rollen die wij vervullen zijn: projectleiding, testcoördinatie en testuitvoering, bouw, conversie en tijdelijke invulling van functioneel applicatiebeheer. Ook geven wij workshops en trainingen, aanvullend op het aanbod van ChipSoft. Onze programmeurs verzorgen data-extractie direct uit de ChipSoft-database voor onderzoek, kwaliteit en stuurinformatie.Ondersteuning bij Go-live

De voorbereiding op en uitvoering van de go-live van een ziekenhuis-EPD is een majeur project, dat niemand in de organisatie onberoerd laat. In onze visie bestaat de ideale projectorganisatie uit een mix van interne medewerkers en externe consultants, die kennis van het product en ervaringen van andere ziekenhuizen meebrengen. Onze dienstverlening bij deze projecten omvat:

  • projectleiding van deelprojecten en begeleiden van de werkgroepen
  • testcoördinatie en go-live begeleiding
  • opstellen van testscenario’s
  • bouw en inrichting van dossiers, rapportages, brieven, koppelingen enzovoort
  • begeleiden, ontwerpen, bouwen en uitvoeren van de conversie
  • voorbereiden van de beheerorganisatie

Aangezien wij al vele jaren werken met de oplossingen van ChipSoft en ook ChipSoft als bedrijf goed kennen, kunnen wij van grote toegevoegde waarde zijn bij implementatietrajecten.

Ondersteuning bij Go-live

Media

Workshops ChipSoft

Furore verzorgt regelmatig workshops voor functioneel (applicatie-) beheerders over bovengenoemde modules of een proces bij u op locatie. Dit kan ook in de vorm van ‘begeleiding-on-the-job’. Hierbij gaan we naast de beheerder zitten en doorlopen we vragen over een bepaalde module en geven we uitleg.

 

Vijfdaagse open training Expressies

Twee keer per jaar organiseert Furore de vijfdaagse training ‘Expressies voor functioneel (applicatie-)beheerders’ op ons kantoor in Amsterdam. Neem een kijkje bij onze aankomende events wanneer de eerstvolgende training plaatsvindt.

 

HiX Optimalisatiescan

Om te bepalen of uw organisatie HiX ten volle benut, heeft Furore de HiX Optimalisatiescan ontwikkeld. Hierbij combineren wij onze kennis van de versie HiX die u gebruikt en uw specifieke inrichting van het EPD. Wilt u meer informatie hierover? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!