16-06-2020 / nieuws /

Webinar VIPP5 terugkijken?

Wegens de maatregelen op het vlak van het coronavirus COVID-19 kunnen we helaas nog geen evenementen organiseren. We vinden het echter belangrijk om u over relevante onderwerpen te blijven informeren. Gelukkig kan dat ook op afstand. Daarom organiseerden wij op dinsdag 16 juni ons derde webinar; VIPP5.

 

Aandachtspunten VIPP5 | PGO | Gegegevensuitwisseling

De hoge IC-bezetting van de afgelopen periode heeft aangetoond hoe cruciaal het is dat ziekenhuizen makkelijk en snel medische patiëntinformatie onderling kunnen delen. Meerdere overheidsinitiatieven, waaronder VIPP5, stimuleren dan ook ontwikkelingen op dit vlak.

Dinsdag 16 juni nam implementatieconsultant Teun van Bladel VIPP5 onder de loep. Hoe past VIPP5 in het grotere plaatje? Wat zijn belangrijke aandachtspunten? En wat komt er op u af bij het koppelen met een PGO? 

 

WEBINAR TERUGKIJKEN?

Heeft u het webinar gemist of wilt u alles nog even rustig nakijken? Laat dan hieronder uw gegevens achter en wij sturen u zo spoedig mogelijk een link en toegangcode waarmee u het webinar online kunt terugkijken.
Let op: de link van het webinar delen wij alleen met mensen die werken bij een ziekenhuis of zorginstelling.

 

7 juli WEBINAR data

Heeft het webinar u geïnspireerd en smaakt het naar meer? Op dinsdag 7 juli organiseren we ons vierde webinar: Data & Dashboards. BI-specialist Martina Hoever behandelt dan de (door)ontwikkeling van COVID-19 dashboards. Hoe kom je van ruwe data tot een accuraat bezettingsoverzicht? Hoe ontwikkel je snel een betrouwbaar dashboard in een crisissituatie? En hoe maak je van complexe gegevens een aantrekkelijk, overzichtelijk dashboard? Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten!

Webinar VIPP5 terugkijken

Ja, stuur me de link!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt voor het aanvragen van de video van het Webinar VIPP5.
U ontvangt spoedig een link en wachtwoord waarmee u de video kunt bekijken.