06-08-2020 / nieuws /

SnackIT2020 | 6 oktober 2020

Mede vanwege de enthousiaste reacties en het groeiend aantal deelnemers bij de tweede editie in 2019, organiseren we ook dit jaar SnackIT.  Dit keer zal SnackIT zich volledig online afspelen. Tijdens SnackIT2020 kunt u zich in verschillende snack-sessies onderdompelen in uitlopende en actuele onderwerpen op het vlak van zorg-IT.

 

PROGRAMMA: CONSULT 2.0, INNOVATIEVE DATATOEPASSINGEN EN MEER....

Het wordt een divers online programma, waarbinnen u zelf keuzes kunt maken. We leggen de laatste hand aan het programma dat we begin september met u kunnen delen. Onderwerpen die in ieder geval aan bod komen zijn Consult 2.0 en innovatieve datatoepassingen in het EPD en zorgdomein. 

 

OPENING INSCHRIJVING EN VERZENDING UITNODIGING

Uiteraard wilt u dit niet missen! Reserveer daarom alvast dinsdag 6 oktober 2020 in uw agenda en houd onze social media-kanalen in de gaten voor updates over de sprekers en sessies. Zodra het programma definitief is, opent de inschrijving en sturen wij u een officiële uitnodiging. 

 

COLLEGA ATTENDEREN?

Denkt u dat uw collega's SnackIT ook interessant zullen vinden? Uiteraard zijn zij ook van harte welkom! Vertel hen om ook alvast 6 oktober in hun agenda te reserveren en onze website en social media kanalen in de gaten te houden. 
Deelname aan SnackIT is kosteloos.