Furore SNACK IT seminar - 9 oktober 2018

Snack IT

SNACKIT2018 HEEFT INMIDDELS PLAATSGEVONDEN, MAAR NIET GETREURD: SNACKIT2019 KOMT ERAAN!

 

9 okt | 10:00 - 16:00 | Boothstraat 7, Utrecht | Gratis deelname |

 

Na alweer 7 succesvolle seminars, organiseert Furore op dinsdag 9 oktober 2018 een nieuw evenement, namelijk de Furore SnackIT. Gedurende deze dag kan er worden ‘gesnackt’ van een interessant keuzeprogramma van workshops en presentaties over Zorg IT. Zo zijn er sessies rondom de AVG-wetgeving en het VIPP-programma, maar ook onderwerpen als Medical Intelligence, E-learning en HL7 FHIR komen aan bod.

 

Specifiek voor HiX beheerders zijn er snacksize workshops over diverse onderwerpen met kennis die relevant is voor de dagelijkse praktijk! Denk  aan workshops over expressies, reportbuilder, de overzichtsgenerator of autorisaties. Bij het inschrijven kies je uit de sessies waar jouw interesse naar uit gaat. 

 

Wij zorgen dat er ook genoeg ruimte zal zijn om met vakgenoten in gesprek te gaan. Ben je benieuwd hoe aanleveringen gedaan worden in andere ziekenhuizen? Of hoe elders de processen omtrent autorisatieaanvragen of role based access zijn ingericht? Op de borrel kun je onder het genot van enkele snacks hierover de diepte in duiken. 

 

Deelname aan SnackIT is gratis en we starten de dag om 10:00 uur. Dit evenement vindt plaats in hartje Utrecht, aan de Boothstraat 7, goed bereikbaar via OV en met de auto.

 

Graag tot 9 oktober!

Programma

Dinsdag 9 oktober 2018 van 10:00 tot 16:00 uur

Programma en inschrijven SnackIT