16-03-2017 / nieuws / Susanne Portier

seminar Licence to HiX succesvol

Het seminar Licence to HiX over het autorisatiebeleid was met 75 deelnemers van 30 verschillende zorginstellingen zeer goed bezocht. In drie presentaties werd besproken wat de nieuwe Europese wetgeving betekent voor het autorisatiebeleid van ziekenhuizen en de inrichting van HiX.

Leandra Spadon, implementatieconsultant bij Furore, gaf in haar presentatie aan wat er verandert met de nieuwe Europese wetgeving en welke gevolgen dit heeft voor het werkproces. Peter den Hollander, voorzitter van de autorisatiecommissie in het Haaglanden MC, liet in zijn presentatie zien hoe zij het project voor het ontwikkelen van een ziekenhuisbreed autorisatiebeleid hebben opgezet. Maar ook wat je als organisatie nodig hebt en wat de implementatie betekent voor de eindgebruikers van HiX. Marieke de Visscher, implementatieconsultant bij Furore, sloot het seminar af met haar presentatie over wat de wet- en regelgeving betekent voor de inrichting in HiX.

Als u meer informatie wilt over dit onderwerp kunt u mailen naar healthcare@furore.com of onderstaande flyers downloaden.


Furore workshops en trainingen EZIS/HiXFurore HiX dienstverlening