16-10-2017 / nieuws /

Overname Furore Informatica B.V. door Conclusion

Furore Informatica is op 9 oktober 2017 overgenomen door Conclusion. Furore is nu een zelfstandige werkmaatschappij binnen de Conclusion-groep geworden. We houden onze naam, kantoor, medewerkers en onze activiteiten en klanten in de zorg en de wetenschap.

Conclusion is een grote IT-dienstverlener, gevestigd in Utrecht. Conclusion is opgericht in 1997 en telt 1.250 medewerkers, verdeeld over 20 werkmaatschappijen. Furore is een zelfstandige werkmaatschappij in de Conclusion-groep. We onderzoeken nieuwe diensten voor onze klanten op basis van de diensten van de werkmaatschappijen van Conclusion. Denk daarbij aan diensten op het gebied van e-learning, data-analyse, technisch beheer, infrastructuur en portaaltechnologie. Kennisgebieden waarin Conclusion sterk is.

 

Rob Mulders blijft tot 1 januari 2019 aan als algemeen directeur. Yvonne Goorman, ruim 10 jaar bij Furore, treedt aan als tweede directielid. Rien Wertheim is per direct afgetreden en legt zich vanaf nu toe op het HL7 FHIR-bedrijf, dat niet is overgenomen door Conclusion. Hij draagt in de komende periode zijn werkzaamheden en klanten over aan collega’s van Furore.

 

 

Bekijk persbericht

Rob Mulders, Algemeen Directeur Furore:

“Mijn collega’s bij Furore zullen met hun kennis en jarenlange ervaring in de zorg en wetenschap een wezenlijke bijdrage leveren aan het dienstenportfolio van Conclusion in deze marktsegmenten. Binnen Conclusion vinden wij bovendien collega’s waarmee we gezamenlijk nieuwe proposities kunnen ontwikkelen voor klanten in de zorgmarkt”.
Engbert Verkoren, CEO Conclusion:

“Met de overname van Furore zetten we, in vervolg op de aankoop van MediSign en de bestaande activiteiten, een gerichte volgende stap in het zorgdomein. Onze kracht als IT-dienstverlener is het combineren van domeinkennis en kennis van klantorganisaties met onze IT-kennis. Hierdoor kunnen we ook echt als risicodragende partner met onze klanten samenwerken. Dit maakt ons succesvol met onder andere onze Business Services dienstverlening, waarbij we onze klanten niet alleen adviseren, maar ook concreet helpen met gerichte oplossingen bij hun digitaliseringsslag. Zorg is voor ons een focusmarkt, net als Openbaar Vervoer, Overheid en Financiële Dienstverlening.”