18-11-2020 / nieuws /

CS-behandeling en Cytostatica: waar staan we nu?

Tijdens SnackIT2020 gaf implementatieconsultant Marieke de Visscher de sessie "CS-behandeling en Cytostatica: waar staan we nu?".

CS-behandeling is een erg handige module om integraal te plannen; opnames, medicatie en dagdelen – alles wordt verzameld in planbare momenten en behandelingen. Ideaal voor Cytostatica, waar de medicatie op tijd moet worden bereid voor de dag- of klinische behandeling en alle ‘objecten’ in HiX perfect bij elkaar moeten aansluiten. Deze module was en is nog erg in ontwikkeling, maar wordt al in diverse ziekenhuizen gebruikt voor het ondersteunen van het Cytostatica-proces. In haar sessie deelde Marieke de huidige stand van zaken en hoe ziekenhuizen hiervan zouden kunnen profiteren.

 

Hieronder ziet u een korte samenvatting van de sessie "CS-behandeling en Cytostatica: waar staan we nu?". Wilt u graag de hele sessie bekijken? Vul dan het formulier onder de video in. Wij sturen u dan de link en toegangscode naar de video (deze link wordt alleen met ziekenhuismedewerkers gedeeld).  

Media

Vraag de video aan!

Ja, ik wil graag deze sessie terugkijken


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Hartelijk dank voor uw interesse in de video "CS-behandeling en Cytostatica: waar staan we nu?"
U ontvangt uiterlijk binnen 3 werkdagen de link naar de livesteam.

 

LET OP: De link delen wij alleen met ziekenhuismedewerkers.