07-07-2020 / nieuws /

Webinar Data & Dashboards terugkijken?

Wegens de maatregelen op het vlak van het coronavirus COVID-19 kunnen we helaas nog geen evenementen organiseren. We vinden het echter belangrijk om u over relevante onderwerpen te blijven informeren. Gelukkig kan dat ook op afstand. Daarom organiseerden wij op dinsdag 7 juli 12:00 - 12:45 uur ons vierde webinar: Data & Dashboards.

 

Data-ontsluiting & -visualisatie | COVID-19 dashboards

Business intelligence specialist Martina Hoever behandelde de (door)ontwikkeling van COVID-19 dashboards.

  • Hoe kom je van ruwe data tot een accuraat bezettingsoverzicht?
  • Hoe ontwikkel je snel een betrouwbaar dashboard in een crisissituatie?
  • En hoe maak je van complexe gegevens een aantrekkelijk, overzichtelijk dashboard?

Martina vertelde het allemaal op 7 juli! Tijdens het webinar was er gelegenheid om via de chat vragen te stellen, waarvan veel gebruik werd gemaakt.

 

Bent u benieuwd en heeft u het webinar gemist? Laat dan hieronder uw gegevens achter. Wij sturen u dan de link en een toegangscode waarmee u het webinar kunt terugkijken.

Let op: deze link sturen wij alleen naar mensen die werkzaam zijn in een ziekenhuis of zorginstelling.

 

6 oktober snackit

Tot slot nog een reminder: op dinsdag 6 oktober vindt alweer de derde editie van SnackIT plaats. Deze keer volledig online! Reserveer deze dag daarom alvast in uw agenda. Binnenkort zullen we via onze social media kanalen meer bekend gaan maken. 

Webinar Data & Dashboards terugkijken

Ja, stuur me de link!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Leuk dat u interesse heeft om het webinar Data & Dashboards terug te kijken! Wij sturen u binnenkort een link en toegangscode waarmee u het webinar kunt bekijken. 

Neem in de tussentijd gerust een kijkje op deze pagina voor meer informatie over onze datadienstverlening en actuele projecten