Toekomstbestendige zorg door slim datagebruik

Furore is gespecialiseerd in dataverzameling, -uitwisseling en -toepassing voor de zorg. Dit doen we al jaren voor (academische) ziekenhuizen en andere zorginstanties. Onze mensen beschikken over een unieke mix van domein-, systeem- en datakennis. 

 

Grip op ontwikkelingen

De zorg staat onder grote druk. Zorgverleners kampen met hoge werkdruk en grote administratieve verplichtingen. Zorginstellingen en verzekeraars zoeken naar manieren om de zorg betaalbaar te houden. En tal van nieuwe technologieën veranderen de rol van de patiënt in het zorgproces. 

Met slim datagebruik houd je als zorginstelling grip op al deze ontwikkelingen. Het ontsluiten, combineren en standaardiseren van alle beschikbare data is een randvoorwaarde om efficiënte en kwalitatief hoogwaardige zorg te kunnen blijven bieden.

Data cruciaal bij efficientie

Door data herbruikbaar en universeel uitwisselbaar te maken zijn zorgverleners minder tijd kwijt aan de registratie van gegevens en kunnen ze meer tijd besteden aan patiënten en cliënten. Ook opent het de deur om zorgsystemen en eHealth-applicaties te koppelen. Zo stelt slimme apparatuur ons in staat de gezondheid van de patiënt op afstand te monitoren en tijdig de juiste zorg te kunnen bieden. Daarnaast spelen data een cruciale rol in de aansturing van een ziekenhuis en haar afdelingen. Real time stuurinformatie zorgt voor inzicht in patiëntlogistiek, kwaliteit en veiligheid, personeelsplanning en financiële gezondheid, allemaal conform de geldende eisen rondom privacy en informatiebeveiliging.Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Bas Wencker
+31 20 346 71 71