Epic - Dienstverlening

Steeds meer Nederlandse ziekenhuizen kiezen voor het EPD van Epic. Furore ondersteunt deze ziekenhuizen bij de implementatie, inrichting, training, het testen, de livegang en optimalisatie van Epic. Uitgangspunt is altijd de zorgverlener en patiënt zo goed mogelijk te faciliteren in het zorgproces. Furore heeft projecten gedaan bij alle Epic-ziekenhuizen in Nederland.

 Epic Consultancy

Media

Epic consultancy

Furore beschikt over een groeiend team van gecertificeerde Epic-consultants, die u kunnen ondersteunen bij de implementatie, inrichting van Epic en bijbehorende trainingen. In onderstaand overzicht ziet u voor welke Epic-applicaties wij gecertificeerd zijn. Onze consultants hebben hun kennis en ervaring opgedaan bij verschillende ziekenhuizen in Nederland. Furore werkt samen met Nordic, het grootste Amerikaanse Epic-consultancybureau.

 

Koppelingen

Bij de inrichting van Epic wordt gekeken naar gewenste koppelingen tussen de verschillende systemen in het ziekenhuis. Furore ontwerpt en bouwt deze koppelingen op basis van internationale standaarden voor berichtuitwisseling in de zorg, zoals de nieuwste HL7-standaard FHIR.

 

Onderhoud van bestaande systemen tijdens implementatie

Naast de implementatie van Epic kunnen onze consultants gedurende het traject ook uw bestaand systeem in de lucht houden. Hierdoor hebben uw applicatiebeheerders hun handen vrij en kunnen zij zich volledig richten op het trainen in Epic.

 

Medical Intelligence en BI

Furore ondersteunt ziekenhuizen bij het verzamelen en ontsluiten van klinische gegevens, bij het modelleren op basis van standaarden en bij de vertaling naar rapportages en andere vormen van overzichten.

Wil je meer weten over dit onderwerp?
Bel Richard Hopmans
+31 20 346 71 71