22-04-2020 / nieuws /

Webinar Zorg op afstand

VIDEOBELLEN | DIGITALE GEGEVENSUITWISSELING | IMPACT CORONACRISIS 

Wegens de maatregelen op het vlak van het coronavirus COVID-19 hebben wij helaas moeten  besluiten het seminar Kwaliteit in Zelfstandigheid te annuleren. We vinden het echter belangrijk om u over relevante onderwerpen te blijven informeren. Gelukkig kan dat ook op afstand. Daarom organiseerden wij op dinsdag 21 april het webinar Zorg op afstand.

 

In drie kwartier praatte implementatieconsultant Sascha Korzec "aanwezigen" bij over verschillende vormen van videobellen en stond hij stil bij de landelijke digitale gegevensuitwisseling. Daarnaast werd de impact van de coronacrisis op verschillende vormen van dienstverlening op afstand besproken. Tijdens het webinar was er gelegenheid om via de chat vragen te stellen, waar meerdere mensen gebruik van hebben gemaakt.

Webinar terugkijken?

Heeft u het webinar gemist of wilt u alles nog even rustig nakijken? Laat hieronder dan uw gegevens achter. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een link en toegangcode waarmee u het webinar online kunt terugkijken. 

19 mei nog een webinar: autorisaties

Heeft het webinar u geïnspireerd en smaakt het naar meer? Op dinsdag 19 mei geeft implementatieconsultant Maikel Sing een webinar over autorisaties. Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten!

Webinar Zorg op afstand terugkijken

Ja, stuur me de link!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt, wij hebben uw gegevens ontvangen.

U ontvangt spoedig een link naar de video van het Webinar Zorg op afstand.