19-05-2020 / nieuws /

Webinar Autorisaties - bekijk de video

Wegens de maatregelen op het vlak van het coronavirus COVID-19 kunnen we helaas nog geen evenementen organiseren. We vinden het echter belangrijk om u over relevante onderwerpen te blijven informeren. Gelukkig kan dat ook op afstand. Daarom organiseerden wij op dinsdag 19 mei 12:00 ons tweede webinar; Autorisaties - u heeft er recht op.

 

Autoriseren o.b.v. functie | Technisch & Organisatorisch | IAM

Implementatieconsultant Maikel Sing stond onder andere stil bij het juridisch kader op het gebied van inzagerechten in het EPD. Daarnaast belichtte hij wat technisch en organisatorisch noodzakelijk is om functies en autorisaties te koppelen. Denk bijvoorbeeld aan Identity and Access Management. En hoe zit het met zorgverleners buiten het ziekenhuis, zoals huisartsen? 

WEBINAR TERUGKIJKEN?

Heeft u het webinar gemist of wilt u alles nog even rustig nakijken? Laat hieronder dan uw gegevens achter. Wij sturen u dan zo spoedig mogelijk een link en toegangcode waarmee u het webinar online kunt terugkijken. 

16 JUNI WEBINAR VIPP

Heeft het webinar u geïnspireerd en smaakt het naar meer? Op dinsdag 16 juni geeft implementatieconsultant Teun van Bladel een webinar over VIPP. Houd voor meer informatie onze website en social media kanalen in de gaten!

 

Webinar Autorisaties terugkijken

Ja, stuur me de link!


Het is niet helemaal juist ingevuld, controleer de gemarkeerde velden en probeer het nogmaals.

Momentje...

Bedankt, wij hebben uw gegevens ontvangen.

U ontvangt spoedig een link naar de video van het Webinar Autorisaties.