16-11-2020 / nieuws /

Stage bij Furore, Bart aan het woord

Kun je iets meer vertellen over jouw stageopdracht?

Tijdens mijn stage bij Furore heb ik mij bezig gehouden met het beschermen van de privacy van de patiënt. Ik heb met verschillende machine learning modellen gezocht naar verdachte inzagen in patiëntendossiers. In de enorme log van bestanden binnen het ziekenhuis heb ik gezocht naar inzagen die anders waren dan normaal.

 

Welke impact heeft de coronacrisis op jouw stage gehad?

Het was natuurlijk wel jammer dat ik thuis moest zitten. Ik koos juist om stage te lopen bij een bedrijf omdat ik op kantoor ervaring wilde opdoen. Hoewel ik thuis zat, had ik het gevoel dat ik volledig bij Furore betrokken werd. Afstuderen tijdens een pandemie had voor mij wel één voordeel, namelijk dat ik alleen maar aan mijn thesis kon werken, waardoor deze flink opschoot. Daarbij had ik het geluk dat ik alles vanuit huis kon doen.

 

Kun je iets zeggen over de afronding van jouw stage en jouw afstuderen?

Doordat ik door de pandemie in het begin goed opschoot met mijn thesis, kon ik deze in alle rust afronden. Na de laatste resultaten van mijn onderzoek met het ziekenhuis besproken te hebben heb ik onlangs mijn thesis verdedigd en het hele project afgesloten met een 7.9. Daar ben ik heel blij mee.

"Ik heb bij Furore praktijkervaring opgedaan in het beschermen van de privacy van de patient, goede stagebegeleiding gekregen door collega's, en ik werd ondanks het thuiswerken volledig bij Furore betrokken. Dit heeft mij klaargestoomd om aan de slag te gaan als AI Specialist bij mijn nieuwe werkplek."

Hoe kijk je terug op jouw stage?

Erg positief. Ik had veel en gezellig contact met mijn collega’s, ondanks dat wij allemaal thuis zaten. Als ik hulp nodig had, of iets wilde weten, stonden zij direct voor mij klaar en kreeg ik de benodigde ondersteuning. Daarnaast was de stagebegeleiding vanuit Furore erg goed geregeld. De communicatie tussen Furore en de Universiteit verliep soepel en zat op een lijn, waardoor zaken snel voor mij geregeld werden wanneer nodig.

 

Kun je iets vertellen over jouw plannen na jouw stage?

Wat ik bij Furore heb geleerd is hoe je theoretische concepten in de praktijk moet toepassen en tegen welke problemen je dan kunt aanlopen. Deze vaardigheden kan ik inzetten wanneer ik aan de slag ga als AI Specialist bij een bedrijf dat heel nauwkeurig en snel de staat van een wegdek kan meten. Dit soort informatie kan dan weer gebruikt worden door Rijkswaterstaat of grote bouwbedrijven om keuzes te maken over het onderhoud.

Mischa Bach
Meer weten over stage lopen bij Furore? Neem contact op
Bel Mischa Bach +31 20 346 71 71