08-05-2017 / nieuws / Susanne Portier

Nieuwe open inschrijving training ChipSoft Expressies start op 14 september

Er staat een nieuwe open inschrijving training Expressies gepland. De training gaat van start op 14 september 2017. De training is voor functioneel (applicatie-)beheerders. De open training – ‘ChipSoft Expressies’ - wordt door de cursisten als zeer leerzaam en resultaatgericht ervaren.

Expressies zijn een krachtig hulpmiddel, om EZIS en HiX af te stemmen op de wensen van de gebruiker. Expressies zijn overal in EZIS/HiX te gebruiken, zoals in DDR, de overzichtsgenerator, CS-Maps, widgets, Rules en Ordercommunicatie. Expressies zijn ook te gebruiken voor het combineren van velden, het optellen van waarden en IF-constructies, maar ook voor complexere zaken zoals het bewerken van Collecties.

Voor meer informatie over de inhoud van de training en aanmelden, klik hier.

Naast de open trainingen geven wij ook regelmatig on-site trainingen / workshops, waarbij we een bepaalde module of proces centraal zetten. Daarbij behandelen we altijd de theorie, maar zorgen we ook dat er veel geoefend kan worden. Trainingen die we hebben gegeven zijn onder meer Agenda/poliproces, Autorisaties, Configureren van schermen, Document, Dossier/DDR, Facturatieproces, Klinische proces, Zorgportalen en Zorgpaden.