Furore SNACK IT seminar - 9 oktober 2018

Na alweer 7 succesvolle seminars, organiseert Furore op dinsdag 9 oktober 2018 een nieuw evenement, namelijk de Furore SnackIT. Gedurende deze dag kan er worden ‘gesnackt’ van een interessant keuzeprogramma van workshops en presentaties over Zorg IT. Zo zijn er sessies rondom de AVG-wetgeving en het VIPP-programma, maar ook onderwerpen als Medical Intelligence en HL7 FHIR komen aan bod. Daarnaast delen we graag onze praktijkervaringen over agile werken in de zorg en het totale testproces van een EPD.

 

Specifiek voor HiX beheerders zijn er snacksize workshops over diverse onderwerpen met kennis die relevant is voor de dagelijkse praktijk! Denk hierbij bijvoorbeeld aan workshops over expressies, reportbuilder, de overzichtsgenerator of de standaard content in de praktijk. Bij het inschrijven kies je uit de sessies waar jouw interesse naar uit gaat.

 

Wij zorgen dat er ook genoeg ruimte zal zijn om met vakgenoten in gesprek te gaan. Ben je benieuwd hoe aanleveringen gedaan worden in andere ziekenhuizen? Of hoe elders de processen omtrent autorisatieaanvragen of role based access zijn ingericht? Op de borrel kun je onder het genot van enkele snacks hierover de diepte in duiken. 

 

Noteer de datum vast in de agenda en/of attendeer een geïnteresseerde collega op de SnackIT! Deelname aan SnackIT is gratis en we starten de dag om 10:00 uur. We berichten je op een later moment over de exacte locatie en de inschrijving voor het keuzeprogramma.

Hou dus onze website in de gaten voor meer informatie en inschrijving.

 

Graag tot 9 oktober!

 

 

Programma

Dinsdag 9 oktober 2018 van 10:00 tot 17:00 uur