volg ons op:
 • Furore is een specialist. Wij werken vooral voor opdrachtgevers in de zorg en wetenschap. Behalve door onze kennis van de informatietechnologie, onderscheiden wij ons door de gedegen kennis van de markten waarin wij opereren. Furore wil als informatiseringspartner betrokken zijn bij de gehele levenscyclus van een informatiesysteem, van definitie tot implementatie en support tot vervanging. Momenteel bestaat Furore uit 70 medewerkers.

  Misschien is Furore ook iets voor jou?

 • EPIC-specialisten begonnen bij Furore

  Een paar medewerkers hebben dit jaar een EPIC-opleidingstraject gevolgd. De eerste lichting is gestart bij onze klanten.

  Lees meer
 • Vacature senior implementatieconsultant

  De implementatieconsultants werken zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten. Zij staan midden in het proces en nemen de gebruikers vandaaruit mee.

 • Christiaan Knaap, technisch adviseur

  Christiaan Knaap, technisch adviseur

  Ik heb een van onze klanten geadviseerd bij de keuze voor nieuwe technologie voor een deel van hun flagship product. Het antwoord op deze eenvoudige vraag is complex.

  Lees meer
 • MIK Alumnitoer 2014

  MIK Alumnitoer 2014

  Vrijdag 3 oktober zijn er ruim 50 studenten van Medische Informatiekunde bij Furore langs geweest. Een paar oud-MIKkers bij Furore vertellen de eerstejaars studenten hun ervaringen in de praktijk en met de studie MIK.