volg ons op:
 • Furore is een specialist. Wij werken vooral voor opdrachtgevers in de zorg en wetenschap. Behalve door onze kennis van de informatietechnologie, onderscheiden wij ons door de gedegen kennis van de markten waarin wij opereren. Furore wil als informatiseringspartner betrokken zijn bij de gehele levenscyclus van een informatiesysteem, van definitie tot implementatie en support tot vervanging. Momenteel bestaat Furore uit 70 medewerkers.

  Misschien is Furore ook iets voor jou?

 • Alumnibijeenkomst MIK

  In samenwerking met OWI-MIK heeft Furore een bijeenkomst georganiseerd voor 25 jaar alumni. Bij Furore werken meerdere oud-'MIK-kers'.

  Lees meer
 • Vacature senior implementatieconsultant

  De implementatieconsultants werken zelfstandig op projectbasis bij verschillende klanten. Zij staan midden in het proces en nemen de gebruikers vandaaruit mee.

 • Christiaan Knaap, technisch adviseur

  Christiaan Knaap, technisch adviseur

  Ik heb een van onze klanten geadviseerd bij de keuze voor nieuwe technologie voor een deel van hun flagship product. Het antwoord op deze eenvoudige vraag is complex.

  Lees meer
 • Testdenk bij Furore

  Testdenk bij Furore

  Elke maand is er een Testdenk bij Furore. Testers komen dan bijeen om kennis te vergroten en te delen. Een keer per kwartaal is er een pizza-avond met nog meer tijd voor verdieping. Zo blijven onze testers goed op de hoogte van de ontwikkelingen.