Furore

Wilt u meer informatie of een informatief gesprek, bel of mail dan met ons.

020 346 71 71
info@furore.com

Rien Wertheim

Furore specialist in informatietechnologie voor de gezondheidszorg en wetenschap

Furore is een specialist. Wij werken vooral voor opdrachtgevers in de zorg en wetenschap. Behalve door onze kennis van de informatietechnologie, onderscheiden wij ons door de gedegen kennis van de markten waarin wij opereren. Furore wil als informatiseringspartner betrokken zijn bij de gehele levenscyclus van een informatiesysteem, van definitie tot implementatie en support tot vervanging. Momenteel bestaat Furore uit 70 medewerkers.

Misschien is Furore ook iets voor jou? Mail jouw cv en motivatie naar career@furore.com

Onze bedrijfscultuur

Vakmanschap en plezier

De bedrijfscultuur bij Furore is informeel en open, een bedrijf waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Medewerkers denken voortdurend na over nieuwe oplossingen, of ze doen suggesties om een bestaand project te verbeteren. Hierdoor blijf je betrokken bij de organisatie en het product, terwijl je zelf doorgroeit. Als je de bedrijfscultuur bij Furore heel kort moet samenvatten, dan kan dat in twee woorden: vakmanschap en plezier.

Zelfstandig, kritisch, professioneel

Wij hebben gemerkt dat mensen die plezier hebben in hun werk, daar vaak ook goed in zijn. Daarom bieden we veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen ideeën. Een kritische houding is voor ons een pré. Natuurlijk staat professionaliteit voorop in onze bedrijfscultuur. Daarbij hoort het voortdurend verbeteren van kennis en vaardigheden. Dat zie je ook terug in de stijgende lijn in ons logo.

Balans tussen werk en privé

Een andere pijler van onze bedrijfscultuur: een goede balans tussen werk en privéleven. Er wordt bij Furore hard gewerkt, maar niemand kijkt raar op als je op tijd weg gaat om de kinderen van de opvang op te halen. Flexibele werktijden zijn goed mogelijk. Uiteindelijk telt het resultaat.

Misschien je nieuwe collega?

Naomi Kruise

Naomi Kruise

Implementatieconsultant

Anne Sophie Bronzwaer

Anne-Sophie Bronzwaer

Implementatieconsultant

Teun van Bladel

Implementatieconsultant

Marije Blom

Office manager

Michiel Vuurboom

Software engineer

Denise Morcus

Implementatieconsultant

  • Furore TOPWERKGEVER 2016 Topwerkgever 2016
  • PARTNER VAN: Jinc

Doorzoek onze website