Ons

Furore is sinds 2014 gecertificeerd business partner van Nedap Healthcare. Wij ondersteunen klanten met de implementatie en optimalisatie van Ons, het ECD van Nedap. Wij begeleiden volledige implementatietrajecten, maar ook delen hiervan. Naast Ons hebben we ook veel ervaring met de ECD’s MijnCaress, MijnQuarant en xCare en met de EPD’s Epic en EZIS/HiX.

Onze werkwijze laat zich het beste omschrijven als pragmatisch. Wij gebruiken onze kennis en ervaring uit voorgaande implementatieprojecten, maar werken niet met een standaard projectplan. Want elke zorginstelling is anders. Door goed aan te sluiten op specifieke behoeften van een organisatie en het gewenste tempo, verhoog je de slagingskans van de implementatie.

Al onze implementatieconsultants kunnen Ons volledig implementeren. Hierdoor heeft u als zorginstelling met slechts een of twee medewerkers van Furore te maken. Zij kunnen u gedurende het gehele implementatietraject begeleiden en u optimaal adviseren over de verschillende onderdelen van Ons en de samenhang hiertussen. Dit zorgt voor eenduidige communicatie en maximale kennis bij onze implementatieconsultant over het gehele traject.

Op basis van onze jarenlange ervaring met verschillende soorten implementatietrajecten zijn we goed in staat om vooraf een inschatting te maken van de doorlooptijd en de inzet van Furore. Zo komt u gedurende het traject niet voor verrassingen te staan.