Wilt u meer informatie of een informatief gesprek, bel of mail dan met ons.

020 346 71 71
info@furore.com

Rob Mulders

Furore: de ICT-kenner voor de gezondheidszorg en de wetenschap

Furore is een onafhankelijke dienstverlener die opdrachtgevers ondersteunt bij al hun ICT-uitdagingen. We voelen ons thuis in informatie- en kennisintensieve omgevingen en hebben jarenlange ervaring en expertise in de zorg en de wetenschap.

Hier staan wij voor

Furore

Elke organisatie is anders. Daarom gaan we grondig te werk. We analyseren informatieprocessen bij de klant. En houden rekening met de politieke achtergronden van onze klanten. We ontwikkelen of verbeteren vervolgens de applicatie of helpen met de implementatie van een informatiesysteem. Daarbij opereren we volledig onafhankelijk. Furore is namelijk aan geen enkele leverancier verbonden.In al onze projecten komt onze jarenlange ervaring in de sector waarin opdrachtgevers opereren zeer van pas. Veel van onze medewerkers komen uit de praktijk.

Dit is ons team

Ons team bestaat uit enthousiaste en gedreven medewerkers. Velen van hen komen uit de praktijk en combineren ICT-expertise met diepgaande kennis van de markt en een ruime ervaring. Onze medewerkers denken voortdurend na over verbeteringen of nieuwe oplossingen om het werk van onze klant te optimaliseren. Door duidelijke stellingnames, het stellen van prioriteiten, gebruik van standaarden en ruimte voor creativiteit zorgt ons team voor doeltreffende en duurzame oplossingen die snel tastbare resultaten leveren.

 

Bekijk alle medewerkers van Furore

  • Furore TOPWERKGEVER 2016 Topwerkgever 2016
  • PARTNER VAN: Jinc

Doorzoek onze website