volg ons op:

Bedrijfscultuur

De bedrijfscultuur bij Furore is informeel en open, een bedrijf waar nieuwsgierigheid wordt gestimuleerd. Medewerkers denken voortdurend na over nieuwe oplossingen, of ze doen suggesties om een bestaand project te verbeteren. Hierdoor blijf je betrokken bij de organisatie en het product, terwijl je zelf doorgroeit.

Als je de bedrijfscultuur bij Furore heel kort moet samenvatten, dan kan dat in twee woorden: vakmanschap en plezier.

Zelfstandig, kritisch, professioneel

Wij hebben gemerkt dat mensen die plezier hebben in hun werk, daar vaak ook goed in zijn. Daarom bieden we veel zelfstandigheid en ruimte voor eigen ideeën. Een kritische houding is voor ons een pré. Natuurlijk staat professionaliteit voorop in onze bedrijfscultuur. Daarbij hoort het voortdurend verbeteren van kennis en vaardigheden. Dat zie je ook terug in de stijgende lijn in ons logo.

Balans tussen werk en privé

Een andere pijler van onze bedrijfscultuur: een goede balans tussen werk en privéleven. Er wordt bij Furore hard gewerkt, maar niemand kijkt raar op als je om vijf uur weg gaat om de kinderen van de opvang op te halen. Flexibele werktijden zijn goed mogelijk. Uiteindelijk telt het resultaat.

Kijk bij de collega’s hoe een week bij Furore er uitziet. Kijk bij de vacatures of er een functie voor jou bij zit. Of bekijk de onderstaande video om een indruk te krijgen van de bedrijfscultuur.