Furore

Wilt u meer informatie of een informatief gesprek, bel of mail dan met ons.

020 346 71 71
info@furore.com

Rien Wertheim

Furore: de ICT-kenner voor de gezondheidszorg en de wetenschap

Furore organiseert miniseminar op MIC2017

Furore geeft op 2 november 2017 een miniseminar tijdens het Medisch Informatica Congres. Het congres wordt, als vanouds, gehouden in de Koningshof te Veldhoven. Het thema is dit jaar ‘IT’s transforming healthcare’. Inschrijven kan op www.MIC2017.nl

Logo MIC2017MIC is het grootste congres op Zorg en ICT gebied en wordt elke 2 jaar georganiseerd in Nederland. Het congres trekt bezoekers, die allen op de één of andere manier betrokken zijn bij ICT in de zorg. MIC staat bekend als hét netwerkcongres met vele inhoudelijke hoogwaardige sessies, voldoende tijd om uw contacten te verdiepen, het marktplein waar alle sociale momenten plaatsvinden en het MIC-diner op donderdagavond met aansluitend een swingend feest! We verwachten ruim 600 deelnemers op het congres.

IT’s transforming healthcare!
De zorg van straks ziet er anders uit dan de zorg van nu en dat roept allerlei vragen op.
De programmacommissie heeft rondom dit hoofdthema een programma opgezet, waarbinnen zij met de verschillende inhoudelijke sessies antwoorden zoekt op de diverse vragen die er zijn in het veranderende zorglandschap en hoe ICT dit proces kan ondersteunen.

Doorzoek onze website