Wilt u meer informatie of een informatief gesprek, bel of mail dan met ons.

020 346 71 71
info@furore.com

Rob Mulders

Furore: de ICT-kenner voor de gezondheidszorg en de wetenschap

Furore-rood wordt groen!

Deze week is stagiaire Nynke Oostra begonnen aan haar afstudeeropdracht bij Furore. De studente Milieukunde gaat onderzoeken hoe Furore duurzamer kan worden. Zij zal hiervoor eerst in kaart brengen hoe duurzaam Furore op dit moment is en welke verbetermogelijkheden er zijn op korte en op lange termijn. Op het eind van haar stage zal ze haar advies presenteren aan het bedrijf, maar in de tussenliggende periode wil ze ook vast het duurzaamheid-bewustzijn onder de Furore-medewerkers. Ze heeft hier al een eerste start mee gemaakt met het promoten van de nationale fiets naar je werk dag binnen Furore.

Doorzoek onze website